SAS-ledelse fortrøstningsfuld efter sammenbrud

Efter gårsdagens sammenbrud i forhandlingerne mellem SAS-ledelsen og kabinemedarbejdernes fagforening, CAU, ser ledelsen fortrøstningsfuldt på det fremtidige forløb. Pressechef i SAS Danmark, Jens Langergaard, siger til nyhedsbureauet Direkt, at man søndag måtte konstatere, at fortsatte forhandlinger var udsigtsløse, men fortsætter: ”Nu udarbejdes der en mæglingsrapport, og den sendes tilbage til forligsmanden. SAS har en klar målsætning om, at vi får et resultat, der er godt for begge parter. Så vi beklager, at ikke har kunnet lave en overenskomst endnu, men vi er ganske fortrøstningsfulde. Forligsmanden har tidligere ydet god bistand, så det tror vi på, han også kan gøre denne her gang”.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.