Kuwait Airways vælger ny GSA

Kuwait Airways har valgt Target Marketing, med kontorer i København, Stockholm og Oslo. Kontrakten er foreløbig for tre år.

“Nu skal Kuwait Airways være synlige i både Danmark, Sverige og Norge. Vi skal ud på agentbesøg, og støtte med salg og servicering. Kuwaits nærmeste byer i Europa fra Skandinavien er London, Paris og specielt Frankfurt, som den by, hvor tiderne passer bedst,” siger Søren Traun, direktør, Target Marketing, København til Stand By.

I øjeblikket har Kuwait Airways omkring 1.500 passagerer om året fra Danmark, 1.500 passagerer fra Norge og 4.500 passagerer fra Sverige.

”Det tal skal fordobles i løbet af tre år,” mener Søren Traun.

“Kuwait Airways benytter helt moderne Boeing 777 på sine ruter til Kuwait. Hovedparten af passagererne er forretningsfolk og besøgsrejsende, bl.a. fordi det er nemt at komme til Irak og Iran via Kuwait. Men Kuwait har også en stigende forståelse for, at landet skal tiltrække turister” oplyser Søren Traun.

“I løbet af tre år er det mit håb, at Kuwait Airways bliver online med Skandinavien. Her vil Københavns Lufthavn være det oplagte valg, fordi København er en gateway, som dækker hele Skandinavien,” siger Søren Traun.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.