Danskerne skal sendes på charter med tog

Charterturister kan i ro og mag nyde Europas skiftende landskaber og spisevognens kulinariske glæder, mens de bliver transporteret frem til feriedestinationen med tog. Det svenske rejseselskab Fritidsresor har lanceret charterferie med tog, og står det til salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling, vil der snart komme et dansk modstykke.
Han mener, at produktet mangler på de danske charterhylder, og især som et godt tilbud til den gruppe, der bliver flere og flere af, nemlig plus 50-generationen. Stig Elling vil gerne præsentere togcharter i Danmark og i samarbejde med DSB.
Indtil videre sender Star Tour danske kunder med hang til lange togrejser til Malmø, hvorfra der er charterture med tog til Gardasøen og Verona.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.