100.000 billetter til 20 kroner

I perioden fra 1. december og frem til 5. marts næste år kan 100.000 billetter med islandskejede Sterling til en af selskabets europæiske destinationer erhverves for mellem 200 og 300 kroner pr. vej. Sterling tager 20 kroner for en enkeltbillet, de resterende mellem 180 og 280 kroner er skatter og afgifter.
Hos SAS undrer Jens Wittrup Willumsen sig over, at Sterling så at sige forærer billetterne væk, eftersom Sterling har ladet vide, at de vil tjene penge og gerne vil have priserne op: “det her er et modsat signal. Eller også har de svært ved at komme af med deres sæder. Hvorfor skulle de ellers forære dem væk,” spørger han.
Kommunikationsdirektør i Sterling, Niels Brix, forklarer, at det er lavsæson, og at flyene jo også flyver i lavsæsonen. “Og så kan vi lige så godt give så mange som muligt en mulighed for at komme en tur ud i Europa,” siger han. “Det afgørende for os er at fastholde vores position som en førende lavprisoperatør,” siger Niels Brix.
(Børsen og Jyllands-Posten 29.11.2005)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.