50 år for hoteldirektør på Wakeup Copenhagen

Lars Pallisgaard.

Hoteldirektør Lars Pallisgaard fylder 50 år den 23. juni. Hans hotelkarriere startede på Hotel Marienlyst, da han ved hotellets konkurs i 1993 blev hotelchef for 100 hotellejligheder. 

Da Hotel Marienlyst åbnede igen i 1994 var han en årrække ansvarlig for salg og markedsføring af både hotel og Casino.  Som 29-årig blev han direktør for First Hotels Mogenstrup Kro, og efter tre år kaldte Hotel Marienlyst kortvarigt igen.

Fra 2001 fulgte en karriere i Arp-Hansen Hotel Group. Først som salgschef i den centrale salgsafdeling og derefter som hoteldirektør på henholdsvis Gentofte Hotel og Grand Hotel. Lars Pallisgaard har siden 2009 været hoteldirektør på Wakeup Copenhagen, først i Carsten Niebuhrs Gade og siden 2014 i Borgergade. På begge hoteller har han stået i spidsen for åbningsteamet.

Fødselsdagen fejres ved en reception på Wakeup Copenhagen, Borgergade torsdag den 22. juni fra kl. 15.00-17.00.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.