Peder J. Madsen hjælper gerne i receptionen på Hotel Koldingfjord. Her er han bag skranken med receptionist Janne Hansen.

50 år med kendt hotelprofil

Direktøren for 4-stjernede Hotel Koldingfjord markerer 1. marts sin runde fødselsdag med reception. Han blev sidste år Årets Koldingborger.

Peder Juelsgaard Madsen runder torsdag den 1. marts 50 år og kan også i år fejre sine første ti år som direktør for 4-stjernede Hotel Koldingfjord. Han er uddannet bankassistent fra Ringkjøbing Landbobank og har tidligere stået i spidsen for Hotel Fjordgården i hjembyen Ringkøbing og Hotel Opus i Horsens.

Hotel Koldingfjord har i dag 132 værelser i sine fredede bygninger, hotellet omsatte sidste år for 58 millioner kroner og fik en ”okay positiv bundlinje,” siger Peder J. Madsen til standby.dk – Hotel Koldingfjord har navnlig stor omsætning på sit konferenceområde, sidste år var der i alt 75.000 gæster og det blev til 29.000 overnatninger/værelsesdøgn.

”Vi er en skøn kombination af primært kursus og konferencer, men glæder os også over vores mange overnattende gæster. Fra udlandet kommer de primært fra Sverige, Norge og resten af Europa,” siger Peder J. Madsen og fortsætter:

”Mange i hotelbranchen skælder ud på bookingmaskinerne, OTA’erne, men via dem får vi altså overnattende gæster som ellers aldrig havde fundet vej til os på Hotel Koldingfjord. Og er vi dygtige nok, kan vi også få disse gæster til at spise i vores restaurant og dermed tjene nogle af de penge ind, vi betaler i provision til OTA’erne.”

Hotel Koldingfjord landede i øvrigt sidste år som nummer to ved Danish Travel Awards i kategorien som bedste danske hotel udenfor hovedstaden. Og hotellets gæster kvitterer med høj gæstetilfredshed – atter i år opnåede Hotel Koldingfjord en placering i top 5 på TripAdvisors liste “Travelers Choice.”

De seneste år har Hotel Koldingfjord investeret et tocifret millionbeløb på omfattende renovering. Bygningerne er udvidet, nye konferencefaciliteter opført og hotellet har opkvalificeret sit interiør med designermøbler. Det er blandt andet sket i de to designersuiter, Finn Juhl-suiten og Hans J. Wegener-suiten.

Kokke knækker cancer
Men det er ikke kun med udviklingen af hotellet, at Peder J. Madsen og hans stab har formået at tiltrække opmærksomhed. I 2012 tog de initiativ til “Kokke knækker cancer” – et femstjernet gourmetarrangement, hvor alle indtægter ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse. Arrangementet finder sted i forbindelse med Knæk Cancer-ugen, og TV 2 har flere år sendt direkte fra indsamlingen på Hotel Koldingfjord i tv-kanalens store indsamlings-show. Sidste år satte hotellet rekord med en indsamling på næsten halvanden million kroner.

Initiativet har også bragt Kolding i fokus og var sandsynligvis medvirkende til, at Peder J. Madsen blev Årets Koldingborger 2017.  Udnævnelsen blev foretaget af Koldings borgmester Jørn Pedersen, der betoner, at Peder J. Madsen på fornem vis har sat Kolding på landkortet:

“Peder Madsen er på mange måder med til at brande Kolding nationalt. Hotel Koldingfjord har afgørende betydning for Koldings renommé som kongrescenter – hotellet er ganske enkelt en perle for kommunen. Jeg er pavestolt på kommunens vegne, når vi indlogerer byens gæster på hotellet, for så ved vi, at de får en helt enestående kvalitetsoplevelse,” siger borgmesteren.

Udover sit virke som direktør på Hotel Koldingfjord er Peder J. Madsen blandt andet bestyrelsesmedlem i TV SYD og medlem af fondsbestyrelsen i Kolding Lufthavn.

Reception på dagen
Hotel Koldingfjord markerer Peder J. Madsens 50-års fødselsdag på dagen med reception på Hotel Koldingfjord klokken 14-16 torsdag den 1. marts.

 

Relaterede artikler:

Rejse- og hotelbranchen dominerede Knæk Cancer

Tripadvisor sætter navn på Danmarks bedste hoteller

Årets vindere af Danish Travel Awards​

 

 

x

Læs Også

Kendt informationschef trapper ned

I dag runder informationschef for Spies og Thomas Cook Airlines, Torben Andersen, de 65 år – og bruger anledningen til at begynde klaringen for sine afløsere.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.

WoCo skal igen have ny finansdirektør

Efter et år på posten i Wonderful Copenhagen stopper den nuværende finansdirektør for at blive medstifter af en ny virksomhed.

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.