50 år med Niels Grosen

Niels Grosen.

TURISME: I morgen fylder adm. direktør for Danmarks tredjestørste charterrejsebureau 50 år. Niels Grosen markerer sin runde dag med reception i København 3. marts.

Med reception fredag den 3. marts kl. 15-16.30 i restaurant Sundby Sejl på Amager Strandvej i København markerer Niels Grosen sin runde fødselsdag.

Han er meget glad for basketball og Grækenland, herunder de mindre græske øer. Niels Grosen stammer fra Skanderborg; i dag bor han og familien i Ballerup.

Apollo forventer i år 175.000 rejser med Kreta, Fuerteventura, Gran Canaria og Rhodos som de største rejsemål ligesom Kroatien er på vej tilbage.

Niels Grosen er den klassiske historie om personen, der uden forventning blev rejseleder. Det startede, da han i slutningen af 1980’erne blev rejseleder og senere destinationschef hos daværende Tjæreborg Rejser.

Herefter fulgte et par år i bureauets salgsafdeling, så 16 måneder som chef for FolkeFeries charterdivision. Han blev senere vicedirektør i Europæiske Rejseforsikring inden han kom til Apollo.​