50 år med tidligere SAS-stewardesser

Fire bestyrelsesmedlemmer fra ’De Stækkede Vingers Klub’, fra venstre Joan Avnery, formand Merete Petri, Dorthe Islef og Inger Håkonsson.

Fire bestyrelsesmedlemmer fra ’De Stækkede Vingers Klub’, fra venstre Joan Avnery, formand Merete Petri, Dorthe Islef og Inger Håkonsson.

De 65 medlemmer af ’De Stækkede Vingers Klub’ er tidligere kabineansatte i SAS. Forleden var 32 samlet til flot aften for et fejre foreningens 50 års jubilæum. Ældste medlem er 92 år – hun var også med.

Bernstorff Slot nord for København var fredag aften den flotte ramme om ’De Stækkede Vingers Klub’ – det er foreningen for tidligere kabineansatte hos SAS i Danmark.

Foreningen blev stiftet i 1966 og har i dag 65 medlemmer, alle kvinder. De 32 var i fredags samlet til foreningens 50 års jubilæum – her iblandt det ældste medlem, 92-årige Karen Asbo Jack, der begyndte at flyve i 1946 i SAS forgænger Det Danske Luftfartsselskab.

De Stækkede Vingers Klub arbejder også med velgørenhed og har gennem årene bl.a. støttet ’Lones aber på Borneo’ (stiftet af tidligere SAS-stewardesse), Teknisk Museum i Helsingør, SAS Museet i Kastrup, SOS Børnebyer og Læger uden Grænser.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.