50 års fødselsdag

CIMG3180

Blandt gratulanterne var Allan Agerholm, formand for bestyrelsen i Visit Denmark, til venstre med Ole Sorang.

Ved en velbesøgt reception kunne Ole Sorang, nordisk marketing direktør for Rezidor Hotel Group, fejre sin 50 års fødselsdag..

Han startede sin karriere på H.C. Andersen Hotel i Odense i 1989. Han begyndte i receptionen, men avancerede forholdsvis hurtigt til salgs- og marketingchef for, som hans daværende direktør Jack Nielsen sagde: ”Han lavede planer som holdt.”

Efterfølgende roste den tidligere direktør for Radisson SAS hotellerne i Danmark og Island, Mogens Stendrup, Ole Sorang for hans store indsats for koncernen og hans indblik, vilje og kampgejst, der har bragt ham langt inden for hotelkæden..

Ole Sorang har da også drevet det vidt og været internationalt aktiv på flere fronter siden starten i 1989.

Siden 2000 har han siddet i MPIs European- og Global Board of Directors..

Han har en stor del af æren for, at cand. soc. kandidat uddannelsen på CBS blev en realitet. Han var blandt andet aktiv med at sikre den økonomiske baggrund. I dag har CBS omkring tusind elever hvoraf flere er internationale. Han har efterfølgende modtaget ærespriser både fra MPI  Denmark og DBTA for sin indsats.

Han har i flere år siddet i bestyrelsen for Visit Denmark, og er stadig aktiv også der. I en periode arbejdede han i Bruxelles på Rezidors hovedkontor.

Ole Sorang er en aktiv sportsmand og spiller squash, står på ski og spiller fodbold.