500 deltager i North Sea Beach Marathon

Hvide Sande på den jyske vestkyst står igen i år for løbearrangementet, som byder på fire forskellige distancer søndag den 25. juni.

I den forbindelse vil byen summe af liv og underholdning for hele familien. For første gang vil start og mål for Beach Marathon være lige midt i Hvide Sande. Arrangørerne ønsker dermed at give området omkring løbet mere liv, for både løbere og tilskuere.

Der vil både være livemusik, lidt godt til ganen og ikke mindst besøg af Børnenes Trafik Skole. I Havnen vil man kunne prøve Stand Up Paddle, som en del af Kantrum. Kantrum er en event som bevæger sig rundt i Danmark for at fremme Stand Up Padle.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.