På nettet i toget

Forsøget med trådløst internet i togene sker på strækningen mellem København og Korsør på udvalgte afgange i morgen- og eftermiddagstrafikken. I alt får 14 afgange dagligt internetdækning.

“Flere kundeundersøgelser har vist, at vores kunder efterspørger internetadgang, mens de rejser med tog. Ved at tilbyde servicen kan vi folde togrejsen ud til at blive mere end blot transport mellem a og b, fordi rejsetiden kan udnyttes mere effektivt. For vores mange tusinde daglige pendlere betyder det, at arbejdsgiveren bedre vil kunne acceptere, at rejsetid også kan være arbejdstid,” siger salgsdirektør i DSB Bjørn Wahlsten.

Det er TDC, der står for netværket i togene. Hvis pilotprojektet forløber efter planen, vil der komme internet på hovedstrækningen mellem København og Århus i begyndelsen af 2009.

(Morgenavisen Jyllands-Posten, d. 21. november, 2007)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.