Scandic skærper rygepolitikken


Det er ingen aprilsnar, når Scandic fra og med søndag den 1. april 2007 sender rygerne ud i forårsluften. Den dag sløjfer Scandic alle rygearealer i hotellernes fællesområder, og for fremtiden vil rygning kun være tilladt uden for hotellerne og på 20 procent af værelserne.

”På Scandic skal vores gæster have mulighed for at bo og leve sundt. Vi tilbyder vores gæster, at de kan sove godt, røre sig frit og spise sundt og økologisk. Nu kan vi også tilbyde røgfrie hoteller” siger Hans G. Frank, adm. direktør Scandic Danmark.

Rygepolitikken på de 19 hoteller skal også ses som en naturlig forlængelse af Scandics samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, hvor Scandic i Danmark i fjor indsamlede over 250.000 kroner, som blev doneret til organisationen, øremærket kampen mod brystkræft.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.