DSB udpeger ny topchef


DSB har netop udnævnt Søren Eriksen til ny adm. direktør. Han har indtil nu været konstitueret adm. direktør, efter at hans forgænger, Kjeld Sengeløv døde i september 2006,” skriver Børsen.

“På basis af den gennemførte search-proces, der ligeledes har omfattet et antal kvalificerede eksterne kandidater, og på baggrund af de særlige udfordringer, DSB står foran, er det bestyrelsens opfattelse, at Søren Eriksen vil være den bedste kandidat til at forestå disse betydelige forandringer,” siger DSB’s bestyrelsesformand Mogens Granborg. “Jeg er sikker på, at Søren Eriksen – ikke mindst set i lyset af den indsats, Søren har gjort i det sidste halve år – vil være i stand til at løfte de store udfordringer DSB står overfor i forbindelse med privatisering, kommende udbud og forbedring af kundetilfredsheden.”

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.