6.500 kræver 22 millioner kroner af Norwegian

norwegianBag kravet står firmaet ’Travelright’, som tager en fjerdedel af pengene i afgift, skriver Svenska Dagbladet.

Syrelækage, problemer med en hydraulikpumpe og fejl i en luftventil er nogle af forklaringerne på lavprisselskabet Norwegians forsinkelser på langdistanceflyvningerne.

Nu indbringer det svenske Travelright tolv sager mod Norwegian for domstolen. Sagerne berører omkring 250 flyvninger og 1.200 personer. Yderligere 5.300 passagerer er kommet med krav, skriver SvD ifølge travelreport.se.

Ifølge Travelrights adm. direktør Peder Nilsson kommer der omkring 300 nye krav hver uge. Flere af de tolv prøvesager er ført frem til forlig, og det mener han øger mulighederne for, at flere passagerer kan få udbetalt erstatning.

Kravene handler især om forsinkelser langdistancefly. Uanset hvad billetten koster kan en forsinkelse på mindst tre timer give 4.500 kroner i erstatning.

Travelright tager 24% plus moms af erstatningsbeløbet for håndtering af sagerne.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.