60 års fødselsdag

Per Ankær.

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Per Ankær startede i gymnasiet med at arrangere større fester og fortsatte sin uddannelse i rejsebranchen, indtil han tog en MBA i turisme ved University of Bedfordshire.

Han har haft ledende stillinger i rejsebureau og luftfart og flyttede i 1997 til Sydafrika for sammen med Albatros Travel at starte en kæde af afrikanske rejsebureauer, der kunne håndtere de mange europæiske turister. Han åbnede kontorer i Namibia, Zimbabwe og Tanzania.

Per Ankær flyttede tilbage til Danmark i 2005, da han blev partner og senere ejer af ICS – International Conference Services. Han har arrangeret konferencer for nogle af verdens førende virksomheder og organisationer. Han udvidede forretningen til også at have kontorer i Stockholm, Göteborg, Malmö, Odense og Aarhus, men i 2016 blev det meste solgt til den schweiziske kongres og event arrangør MCI.

Per Ankær blev ansat som nordisk salgsdirektør i MCI og ejer desuden Kongreskompagniet i Aarhus. Dagen fejres med en reception på MCI’s kontor på Strandvejen 171 i Hellerup, mandag den 18. december kl. 15 – 17.30.

ICS vinder tre kongresser på én dag

Per Ankær køber International Conference Services

25 år med ICS

x

Læs Også

TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Norwegian ændrer koncernledelsen

Geir Karlsen er ansat som ny finansdirektør, CFO i Norwegian. Han kommer fra stillingen som Group CFO i det britiske shippingselskab Navig8 Group og har bred erfaring fra børsnoterede selskaber inden for shipping og offshore.

Naviairs direktør hædret med fransk orden

Naviairs adm. direktør, Morten Dambæk, er udnævnt til ridder af den franske orden, Ordre National du Méure du Mérite.

Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.

Ny økonomichef hos MCI

Kongres og eventbureauet MCI har ansat Stellan Eriksson som økonomichef. Han kommerfra en stilling som økonomichef i mediatechselskabet Strossle.

Hertz skifter salgschef i Danmark

PEOPLE: Hertz Biludlejning har netop skiftet salgschef på det danske marked. Og i Billund Lufthavn har selskabet åbnet sin anden automat i Danmark, hvor kunderne uden for normal åbningstid kan hente nøgler til i forvejen bestilte biler.