60 års fødselsdag

Per Ankær.

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Per Ankær startede i gymnasiet med at arrangere større fester og fortsatte sin uddannelse i rejsebranchen, indtil han tog en MBA i turisme ved University of Bedfordshire.

Han har haft ledende stillinger i rejsebureau og luftfart og flyttede i 1997 til Sydafrika for sammen med Albatros Travel at starte en kæde af afrikanske rejsebureauer, der kunne håndtere de mange europæiske turister. Han åbnede kontorer i Namibia, Zimbabwe og Tanzania.

Per Ankær flyttede tilbage til Danmark i 2005, da han blev partner og senere ejer af ICS – International Conference Services. Han har arrangeret konferencer for nogle af verdens førende virksomheder og organisationer. Han udvidede forretningen til også at have kontorer i Stockholm, Göteborg, Malmö, Odense og Aarhus, men i 2016 blev det meste solgt til den schweiziske kongres og event arrangør MCI.

Per Ankær blev ansat som nordisk salgsdirektør i MCI og ejer desuden Kongreskompagniet i Aarhus. Dagen fejres med en reception på MCI’s kontor på Strandvejen 171 i Hellerup, mandag den 18. december kl. 15 – 17.30.

ICS vinder tre kongresser på én dag

Per Ankær køber International Conference Services

25 år med ICS

x

Læs Også

Stor hotelkæde klar med ny salgsdirektør i Danmark

Radisson Hotel Group har sat navn på sin nye Country Director of Sales for Danmark, Island og Malmø. Han er hentet hos norske Nordic Choice Hotels i Danmark og havde tidligere topjob på daværende Hilton Copenhagen Airport.

Klar med direktør til nyt luksushotel

I 2020 åbner Nordic Choice Hotels fornemt hotel i det tidligere centralposthus ved Tivoli i København. Kæden har netop ansat 51-årig dansker som direktør.

Kendt luftfartsprofil til VisitDenmark

Tidligere ruteudviklingsdirektør i Københavns Lufthavn tiltræder som ny markedschef for Norge og Sverige i VisitDenmark. Han kommer fra en direktørstilling i Swedia Airports.

Hindsgavl-direktør træder ind i HORESTAs bestyrelse

Uffe Høeg Johansen bliver nyt medlem i HORESTAs bestyrelse, hvor han afløser Christoffer Knuth fra Knuthenborg Safaripark.

10 års kulturrevolution forandrede Scandic

Scandic blev i 2017 kåret som Danmarks bedste arbejdsplads, og det skyldes ikke mindst målrettet arbejde fra adm. direktør Jens Mathiesen, der 1. juni kan fejre 10 års jubilæum.

Erfaren profil får nyt job hos erhvervsrejsebureau

Thomas Friis Rasmussen tiltræder 1. juni i stillingen som Director Client Management for BCD Travel i Norden. Han kommer med flere års erfaring fra blandt andet British Airways.