60 års fødselsdag

Per Ankær.

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Per Ankær startede i gymnasiet med at arrangere større fester og fortsatte sin uddannelse i rejsebranchen, indtil han tog en MBA i turisme ved University of Bedfordshire.

Han har haft ledende stillinger i rejsebureau og luftfart og flyttede i 1997 til Sydafrika for sammen med Albatros Travel at starte en kæde af afrikanske rejsebureauer, der kunne håndtere de mange europæiske turister. Han åbnede kontorer i Namibia, Zimbabwe og Tanzania.

Per Ankær flyttede tilbage til Danmark i 2005, da han blev partner og senere ejer af ICS – International Conference Services. Han har arrangeret konferencer for nogle af verdens førende virksomheder og organisationer. Han udvidede forretningen til også at have kontorer i Stockholm, Göteborg, Malmö, Odense og Aarhus, men i 2016 blev det meste solgt til den schweiziske kongres og event arrangør MCI.

Per Ankær blev ansat som nordisk salgsdirektør i MCI og ejer desuden Kongreskompagniet i Aarhus. Dagen fejres med en reception på MCI’s kontor på Strandvejen 171 i Hellerup, mandag den 18. december kl. 15 – 17.30.

ICS vinder tre kongresser på én dag

Per Ankær køber International Conference Services

25 år med ICS

x

Læs Også

Aktiv rejsebrancheprofil runder 70 år

Tidligere hoteldirektør og blandt andet formand for Danske Konferencecentre er i dag virksomhedsrådgiver. Tirsdag i næste uge, den 27. februar, fylder han 70.

Kendt informationschef trapper ned

I dag runder informationschef for Spies og Thomas Cook Airlines, Torben Andersen, de 65 år – og bruger anledningen til at begynde klaringen for sine afløsere.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.

WoCo skal igen have ny finansdirektør

Efter et år på posten i Wonderful Copenhagen stopper den nuværende finansdirektør for at blive medstifter af en ny virksomhed.