60 års fødselsdag

Per Ankær.

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Per Ankær startede i gymnasiet med at arrangere større fester og fortsatte sin uddannelse i rejsebranchen, indtil han tog en MBA i turisme ved University of Bedfordshire.

Han har haft ledende stillinger i rejsebureau og luftfart og flyttede i 1997 til Sydafrika for sammen med Albatros Travel at starte en kæde af afrikanske rejsebureauer, der kunne håndtere de mange europæiske turister. Han åbnede kontorer i Namibia, Zimbabwe og Tanzania.

Per Ankær flyttede tilbage til Danmark i 2005, da han blev partner og senere ejer af ICS – International Conference Services. Han har arrangeret konferencer for nogle af verdens førende virksomheder og organisationer. Han udvidede forretningen til også at have kontorer i Stockholm, Göteborg, Malmö, Odense og Aarhus, men i 2016 blev det meste solgt til den schweiziske kongres og event arrangør MCI.

Per Ankær blev ansat som nordisk salgsdirektør i MCI og ejer desuden Kongreskompagniet i Aarhus. Dagen fejres med en reception på MCI’s kontor på Strandvejen 171 i Hellerup, mandag den 18. december kl. 15 – 17.30.

ICS vinder tre kongresser på én dag

Per Ankær køber International Conference Services

25 år med ICS