600 til sejlende middag

dinner cruise københavn

Mens Canal Tours Copenhagens dinner cruise sejler i hovedstadens kanaler serveres tre retters menu til 499 kr.

TURISME: Også i år har en af Københavns største turistattraktioner, Canal Tours Copenhagen, 2-timers dinner cruise den første og sidste fredag i måneden til 25. september. Maden kommer fra den kendte kok Rasmus Bo Bojesen. Canal Tours har båd til Aalborgs Tall Ship Race denne weekend og i august til Aarhus festuge.

To af Canal Tours Copenhagens 17 kanalbåde kan bruges som restaurantbåde med plads til 66 gæster på officielle sejlture, eller hyret af private og firmaer. Og det går godt i denne sæson med middagssejladser i Københavns Havn.

Mads Vestergaard Olesen, adm. direktør i Danmark for svenske Strömma, der ejer Canal Tours Copenhagen og busselskaberne Vikingbus, Open Top Tours og Copenhagen City Sightseeing, siger til standby.dk:

”Vores dinner cruises går forrygende i år, vi har næsten udsolgt på alle afgange, derfor overvejer vi at udvide konceptet næste år. Samlet kommer vi i denne sæson op på næsten 600 dinner cruise-gæster.”

Canal Tours restaurantbåde sejler gennem Københavns kanaler og havn, undervejs serveres 3-retters måltid inklusiv f.eks en lille flaske vin. Prisen er 499 kr.

”Vores middage er helt nede på jorden,” siger Rasmus Bo Bojesen om den sejlende menu. Maden kommer fra hans restaurant Tårnet på Christiansborg.

Med omkring 800.000 årlige gæster er Canal Tours Copenhagen en af Danmarks største turistattraktioner.

Også mange private bruger selskabets kanalbåde til bl.a. bryllupsreceptioner, to af ud af gæster hos Canal Tours Copenhagen er danskere – resten er udenlandske turister.

Canal Tours Copenhagen sejler hele året i Københavns Havn og havnens kanaler.

I højsæsonen har Canal Tours Copenhagen ca. 120 ansatte, herunder guider der taler mindst tre sprog.

Udover ca. 800.000 årlige gæster på kanalrundfarten, har Strömma omkring 100.000 årlige gæster på selskabets sightseeing-busruter i København.

Den absolutte hovedpart af rejsende i Københavns Havn hos Strömma er normale turister, men der tilbydes også i år speciel-cruises med temaer som blues, jazz og operette. Gæsterne kommer fra bl.a. hoteller og incomingbureauer.

Canal Tours Copenhagen har i øvrigt sendt en af sine både til Aalborgs Tall Ship Race den kommende weekend ligesom firmaet sidst i august også er med ved Aarhus festuge.

Svenske Strömma Group, der ejer Canal Tours Copenhagen, har udover København også aktiviteter i Bergen, Göteborg Helsinki, Malmö, Oslo, Stavanger og Stockholm.

Læs mere om bl.a. dinner cruises på: stromma.dk