Vandt bokse-billetter med SIXT


Jens var meget overrasket og blev jublende lykkelig da han fredag fik overrakt billetterne. Jens Glud tog en ven med til arrangementet der lørdag aften varede fra kl. 17.00 til ca. 21.50 efterfulgt af fremvisning af fodboldlandskampen Spanien-Danmark på storskærm helt frem til midnat.

Mikkel Kessler vandt over 12 omgange og forsvarede sine to WM-bælter i forbundene WBA og WBC mens Danmark desværre måtte se sige besejret med 1-2 i landskampen mod Spanien. Kasper Gjedsted, marketing director fra Sixt udtrykte stor tilfredshed med forløbet af konkurrencen som med ganske kort varsel havde fået hele 300 rejsebranchefolk til at deltage og indsende svar på spørgsmålet: Hvem er SAS’s nye samarbejdspartner i Eurobonus programmet? Svaret var selvfølgelig: Sixt.

Sixt har varslet flere konkurrencer her på standby.dk hjemmeside og nyhedsbrev om koncertbilletter til bl.a. George Michael, Genesis, Elton John, Metallica og The Police.
        
Fra venstre, Michael Sørensen, key account manager fra sixt, en glad vinder Jens Glud fra BCD Travel og Kasper Gjedsted, marketing director fra Sixt (foto: Kenn Vilfort).

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.