First og Thistle i hotelsamarbejde

First Hotels i Norden og engelske Thistle Hotels går nu i et gensidigt salgs- og markedsarbejde, krydssalg på nøglekunder i de lande kæderne er i, fælles udnyttelse af markedsføringsressourcer samt kobling mellem kædernes hjemmesider.Salgsdirektør i First Hotels, Gøril Wold Wægger, siger: ”Aftalen vil give os en konkurrencedygtig distribution i UK samt mulighed for at tilbyde vores kunder førsteklasses hotelophold også i Storbritannien. Vi forventer et meget stort udbytte af samarbejdet.”
Salgs- og markedsdirektør Richard Adler i Thistle Hotels supplerer ”First Hotels produkt, service og kultur opfylder fint gældende standarder og krav i Thistle. Aftalen indebærer store muligheder.”Thistle Hotels har 56 hoteller i Storbritannien, heraf 24 i London,

hvilket gør dem Londons største hotelleverandør. First har 62 hoteller i Danmark, Norge og Sverige.
I øvrigt har Thistle dansk salgsdirektør for bl.a. det nordiske marked, nemlig Mikkel Madsen.KØBENHAVN MANGLER KONGRESSER
2004 bliver ikke et jubelår for København som kongresby. Nok kommer der formentlig lige så mange som i år, men der er færre deltagere, og ikke nogen af de rigtig store med mange tusinde deltagere.
I år ventes lige omkring 100 kongresser i byen, heraf to store, bl.a. en Jehovas Vidner-kongres med 14.000 deltagere. Først i 2005 er der 21 kongresser med ca. 222.000 overnatninger. I 2006 bliver der bl.a. holdt en stor lægekongres og en stor kongres for Rotary.

Skrevet af