SAS-strejke udskudt

Forligsmand Asbjørn Jensen valgte i går at udskyde den varslede strejke blandt 1.600 kabinemedarbejdere i SAS Danmark med 14 dage. Det skete, efter at kabinemedarbejdernes fagforening, CAU, havde varslet strejke fra den 20. marts.

Efter udsættelsen kan strejken tidligst træde i kraft den 3. april, men forligsmanden har mulighed for at udsætte strejken i endnu 14 dage, hvis han vurderer, at der er mulighed for at nå til et forhandlingsresultat mellem parterne.

Forhandlingerne mellem ledelsen og kabinemedarbejderne i SAS om en ny overenskomst brød sammen i søndags. Formanden for CAU, Verner Lundtoft Jensen, er ikke overrasket over Forligsmandens udsættelse og siger til Ritzau, at man nu må vente på at blive indkaldt til nye forhandlinger.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.