CWT hædrede SAS-ansat som bedste leverandør

Account Manager Kirsten Møller fra SAS’ salgsafdeling for agenter blev mandag aften hædret med CWT Danmarks ”Supplier Award” for hendes store engagement overfor Danmarks næststørste erhvervsrejsebureau.CWT er eneste af de fem store erhvervsrejsebureauer, der holder et årligt leverandørarrangement. Det havde i år deltagelse af 75 topfolk fra CWT i Danmark, dets nordiske region, der også tæller England og Sverige, samt bureauets vigtigste leverandører blandt flyselskaber, hoteller, CRS, biludlejere osv.
CWT Danmark, der sidste år gav et to-cifret millionoverskud, omsætter i Danmark årligt for ca. 1,5 milliarder kroner…KALDTE FOLKETINGSPOLITIKERE ”KRIMINELLE”
CWT’s leverandørmiddag blev holdt på Holmen i København og indledt med en rundvisning på den pensionerede fregat Peder Skram. Den ejes i dag af en fond med tidl. viceadmiral Jørgen F. Bork som formand og hofmarskal Søren Haslund-Christensen som formand for repræsentantskabet. Fonden Peder Skrams formål er at eje, istandsætte og bevare fregatten for at gøre den tilgængelig for publikum.Den vakte opsigt, at den tidligere flådechef, Jørgen F. Bork, i sin tale til CWT’s gæster sagde, at et folketingsflertals beslutning om i 1988 at tage Peder Skram ud af aktiv tjeneste var ”stupid og naiv” og ”en kriminel politisk beslutning.”
Blandt de mange bidragsyderne til Peder Skram Fonden er: Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond, Simon Spies Fonden, Den Danske Banks Fond, Unibankfonden, Tuborg Fondet, Håndværksrådet, Dansk Metal og Københavns Havn.Det var i øvrigt fra Peder Skram, at det såkaldte ”hovsa-missil” blev affyret i 1982.BRUG ”PEDER SKRAM” TIL MØDER MM.
I øvrigt er det uden for fregattens åbningstid muligt at leje en eller flere af skibets messer til konferencer, møder, reception eller spisning.
Der er plads til fra otte personer i Chefens messe til 38 i Mandskabscafeteriet – ligeledes er der et auditorium med plads til 30.Se mere på hjemmesiden: pederskram.dk

Skrevet af