Nyt fra flyselskaberne

Selv om Ryanair fortsætter sin teatertorden om at ville droppe svenske lufthavne pga. den kommende miljøskat, hindrer det ikke irerne i at åbne nye ruter – senest har Ryanair netop fået forbindelse mellem Malmø og Dublin.Cimber Air har fra på mandag et nyt pendlerprodukt til sine to norske ruter fra Billund til hhv. Oslo og Bergen, sidstnævnte åbner 1. maj.

”Travel Card Oslo/Bergen” kan benyttes af alle pendlere med et rejsebehov på mindst fire månedlige tur/retur rejser med Cimber og giver særlige priser.

I øvrigt har Cimber 1-dags ture til Bakken på udvalgte dage i Påsken fra Sønderborg, Karup, Billund og Bornholm. Tilbudet inkluderer en returbillet og turpas til Bakken.

Icelandair har bestilt yderligere to Boeing 787’ere. Selskabets første to af den helt nye flytype til langruterne leveres i 2010 – to år senere følger de to næste. Flyene koster 145 mio. dollars stykket.Qantas’ goodwill ambassadør og ivrig pilot, skuespilleren John Travolta, tog sammen med San Franciscos borgmester imod, da Qantas forleden genåbnede på San Francisco. Der flyves tre gange om ugen med Boeing 747 direkte mellem Sydney og San Francisco – dermed har Qantas 43 ugentlige fly mellem Australien og USA.

I øvrigt var San Francisco første destination, Qantas begyndte at flyve til i USA, fra 1954 til 1994, hvor Los Angeles blev foretrukket.

Skrevet af