Royal Caribbean udvider i Europa

Efterspørgslen efter krydstogter i Middelhavet vokser fortsat. På nuværende tidspunkt har Royal Caribbean sendt over fire gange så mange danskere til Middelhavet som hele sidste år, oplyser rederiet.

”Nu lancerer vi flere nye ruter og rejsemål. Og samtidig indsætter vi endnu et krydstogtskib fra Voyager-klasse for at imødekomme den store efterspørgsel”, siger Anna-Maija Isachsen, salgs- og marketingchef for Royal Caribbean i Norden.Det nye 2007 katalog fra rederi er netop udkommet. Blandt nyhederne er der fra næste år krydstogter i Asien, til Den Dominikanske Republik og en øgning på Sydeuropa.”Vi øger kapaciteten på vores krydstogter i Europa med over 100.000 senge i 2007, sammenlignet med 2006, en forøgelse på 37 %. Totalt forventer vi ca. 450.000 på krydstogtferie i Europa med Royal Caribbean og vort søsterselskab, Celebrity Cruises, næste år,” siger Anna-Maija Isachsen.I år flyttede Royal Caribbean et af verdens største krydstogtskibe, ”Voyager of the Seas”, fra Caribien til Middelhavet. Næste år får hun selskab af søsterskibet ”Navigator.” Det 140.000 ton tunge og 311 meter lange skib har plads til ca. 3.100 gæster, der er udendørs klatrevæg og indendørs skøjtebane osv. osv.Navigator skal næste år sejle fra Southampton på 10-dages krydstogter til Madeira, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og Vigo i det nordvestlige i Spanien.

Voyager skal sejle 10-nætters krydstogter fra Barcelona gennem Gibraltar-strædet til Casablanca i Marokko, Lanzarote, Tenerife, Las Palmas og Malaga.Navnlig amerikanske gæster, bestiller næste års krydstogter allerede nu i efteråret. Et godt tip er derfor at være tidligt ude med at bestille krydstogtet.RCCL lover at alle dets priser er ægte ”all inklusive”; dvs. inklusiv kahyt, alle måltider, de fleste aktiviteter og underholdning om bord, havneafgifter, skatter og drikkepenge.I alt har Royal Caribbean og Celebrity 30 skibe – og yderligere tre leveres i 2008.

Skrevet af