Kilroy vil være danmarksmester i krydstogtI dag åbner Teams Benns – gruppedivisionen under Kilroy group travel – et nyt forretningsområde, krydstogter. Det sker med egen sektion på bureauets hjemmeside samt et krydstogtkatalog.

Målet er at blive Danmarks største udbyder indenfor tre år – dvs. en omsætning på området på ca. 100 mio. kr. Det første år forventes en omsætning på ca. 20 mio. kr.”Vi samarbejder i første omgang med to store aktører i Danmark, Royal Caribbean samt italienske Costa Cruises, (ejet af verdens største krydstogtrederi, amerikanske Carnival, red). Vi satser på krydstogter i navnlig Caribien samt Middelhavet,” siger Team Benns adm. direktør, Allan Qvist, til Take Off.Team Benns vil skaffe krydstogtpassagererne gennem at bruge sin enorme database med 300.000 adresser til potentielle kunder samt bl.a. traditionel annoncering.”Vi tog beslutningen om at starte på krydstogtmarkedet for et halvt år siden og har brugt den mellemliggende tid til at få organisationen på plads. Det danske krydstogtmarked er endnu temmelig lille og der er ikke den store konkurrence,” siger Allan Qvist.Danmark har to egentlige krydstogtbureauer, Bella Vista Travel og Scandinavian Cruise Center.Sælgere hos Team Benns har gennemgået krydstogtrederiers salgstræningsprogrammer – og til at lede afdelingen er ansat Michael Andersen, som i marts stoppede som salgs- og marketingchef hos Scandinavian Cruise Center.”Vores ambition om at blive markedsleder i salg af krydstogtrejser inden for tre år skal opnås via organisk vækst, måske suppleret med opkøb,” siger Allan Qvist.Kilroys Gruppedivision, som i år forventer 125.000 gæster, er navnlig stærke på studierejser.

Men divisionen har også specialafdelinger indenfor safari- samt wellness-rejser ligesom man ifølge egne oplysninger er Danmarks største skirejsebureau.HB

Skrevet af