SAS-chef lover overskud

Efter offentliggørelsen af et skuffende årsregnskab i sidste uge garanterer ny koncerndirektør i SAS, John Dueholm, at SAS-koncernen vil komme ud af 2005 med sorte tal på bundlinien. ”Min opgave er at sikre, at de fire flyselskaber i 2005 samlet set opnår sorte tal, og jeg er sikker på, det nok skal lykkes,” siger John Dueholm. Han er blevet tildelt denne opgave af sin øverste chef, Jørgen Lindegaard. Denne opgave skal løses bl.a. ved at gennemføre planlagte besparelser for 2 mia. s.kr. samt sørge for, at en markedsføringskampagne i foråret medfører øget omsætning i selskaberne.
Besparelserne skal bl.a. opnås ved at øge produktiviteten for kabinepersonale og piloter samt styrke billetsalget over internettet, således at der kan spares udgifter til call centre og rejsebureauer.
(Jyllands-Posten, 18/2)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.