70 år med TAP Portugal

TAP Air Portugal, Stig Sommerfeldt Kaspersen, ambassadør Rui Macieira, Joao Morais og Henrik Nielsen

Til TAP-fest, fra venstre chef for Portugals turistråd i Danmark, Stig Sommerfeldt Kaspersen, ambassadør Rui Macieira, TAP’s chef for Norden og Baltikum, Joao Morais, samt flyselskabets salgschef for bl.a. Danmark, Henrik Nielsen. Foto: Preben Pathuel.

Det portugisiske Star Alliance-medlem fejrer i denne tid 70 års jubilæum – i aftes havde flyselskabet indbudt 170 rejsebureauagenter og samarbejdspartnere til stor fest i København, hvor der var lodtrækning om mange flotte præmier.

Spillestedet Lille Vega i København dannede rammen om TAP Portugals 70 års fødselsdag. De 170 tilmeldte fik bl.a. live musik, en portugisisk buffet, stor fødselsdagskage ligesom der var lodtrækning om 18 præmier; hver præmie indeholdt 2 flybilletter med TAP Portugal t/r og hotelophold til Lissabon, Porto, Algarve, Madeira og Brasilien.

TAP Air Portugal, Joao Morais og Lídia Dias

Fra TAP Portugals hovedkontor deltog Sales and Market Manager, Lídia Dias, der her skærer den store fødselsdagskage ud sammen med TAP’s chef i Norden og de baltiske lande, Joao Morais. Foto: Preben Pathuel.

Blandt gæsterne var Portugals ambassadør i Danmark, Rui Macieira, samt chef for Portugals turistråd i Danmark, Stig Sommerfeldt Kaspersen.

TAP Portugal er navnlig store på Sydamerika og er det største europæiske flyselskab til Brasilien, hvor det betjener 12 destinationer med omkring 80 ugentlige afgange. TAP har også for nylig åbnet nye ruter til Bogota og Panama ligesom det har 13 destinationer i Afrika.

TAP flyver dagligt på København, Oslo og Stockholm og har fire ugentlige fra Göteborg til Lissabon.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.