71.000 skal se Røde Orm på museumsteater

De kommende uger bliver det skrånende tag på Moesgaard Museum omdannet til Det Kongelige Teater, som opfører vikingeforestillingen ‘Røde Orm’, som har forpremiere tirsdag aften.

Stykket har solgt 71.000 billetter og Moesgaard Museums direktør Mads Kähler Holst, håber, at interessen smitter af på museet: ”Det er et eksperiment at koble en teaterforestilling med museet. Vi håber, at den fascination, der ligger i mytologien fra vikingetiden, også falder lidt af på os”.

For at koble teater og museum tættere sammen har Moesgaard arrangeret flere aktiviteter inspireret af ‘Røde Orm’, skriver jyllands-posten.dk.

På forestillingsdage holder museet ekstra længe åbent, og med en billet til ‘Røde Orm’ kommer man på museum til halv pris.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.