71.000 skal se Røde Orm på museumsteater

De kommende uger bliver det skrånende tag på Moesgaard Museum omdannet til Det Kongelige Teater, som opfører vikingeforestillingen ‘Røde Orm’, som har forpremiere tirsdag aften.

Stykket har solgt 71.000 billetter og Moesgaard Museums direktør Mads Kähler Holst, håber, at interessen smitter af på museet: ”Det er et eksperiment at koble en teaterforestilling med museet. Vi håber, at den fascination, der ligger i mytologien fra vikingetiden, også falder lidt af på os”.

For at koble teater og museum tættere sammen har Moesgaard arrangeret flere aktiviteter inspireret af ‘Røde Orm’, skriver jyllands-posten.dk.

På forestillingsdage holder museet ekstra længe åbent, og med en billet til ‘Røde Orm’ kommer man på museum til halv pris.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.