73-årig fløj for første gang

Ronnie Leach med sin datter og British Airways flykaptajn, Steve Allright, der kurerede Ronnie Leachs flyskræk.

LUFTFART: Hver 4. passager er bange for at flyve, oplyser British Airways. BA fik via flyskræk-kursus overbevist en 73-årig sydafrikansk mand om, at der ingen grund er til bekymring. Efter kurset fløj han – for første gang – til London for at besøge sin datter.

73-årige Ronnie Leach fra Sydafrika har hele livet haft flyskræk. Det har hver fjerde flypassager, lyder det fra British Airways. Men for nylig købte Ronnie Leachs datter British Airways flyskræk-kursus, ’Flying with Confidence’ (det har sin egen hjemmeside: flyingwithconfidence.com) til sin far hos BA i Johannesburg. Her svarer flykaptajner på alle spørgsmål om flyvning.

Kurset var så overbevisende for Ronnie Leach, at han købte billet med BA fra Johannesburg til London Heathrow (og retur) med en British Airways A380 så han kunne besøge sin datter, der har boet i London i 15 år.

På BA’s hjemmeside for pressen fortæller Ronnie Leach om sit emotionelle genmøde med BA-flykaptajnen Steve Allright, der ledte kurset mod flyskræk i Johannesburg.

British Airways kursus Flying with Confidence har gennem sine over 30 år hjulpet 50.000 med frygt for flyvning, lyder der fra BA.