Comwell har det bedste omdømme


Comwells ni konferencehotelller i Danmark har det bedste ry i både det offentlige og det private erhvervsliv, viser IFKA-undersøgelsen. Comwells koncernchef Preben Nesager glæder dig over resultatet og peger på en primær årsag: ”Vores MeetingDesigner koncept er nu slået igennem. På alle vore hoteller har vi special-uddannede medarbejdere, der i samarbejde med kunden optimerer indholdet i konferencen.”

IFKA-undersøgelsen afslører også, at stadig flere virksomheder vælger at holde konferencer og kurser. Hele 80 procent af de danske virksomheder bruger hvert år ressourcer på at holde en konference eller et kursus ”ude i byen”. Antallet er rekord stort.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.