Lone Ricks bliver 50

I anledning af Lone Ricks 50 års fødselsdag inviteres alle venner og forretningsforbindelser til reception på Café Charlottenborg d. 28. august 2006 kl. 15 – 17.

Hvis man syntes, at man kender Lone Ricks så godt, at man vil kigge forbi, er her lidt yderlige oplysninger om hende:

Med sine 50 år på mandag føler kulturrejsebureau-direktør Lone Ricks sig ikke ældre end Mozart.

Esserne i hendes liv er musik og rejser, og dem har hun kombineret, idet hun læser noder, bogstaver og tal lige godt. Hun spiller tværfløjte, var solofløjtenist i Nesa’s Harmoniorkester 1973- 88, og har siden 1970 været fløjtenist ved Skovlunde Kirke. Som korrespondent i engelsk og fransk har hun været ansat i Udenrigsministeriet, og var i 1970´erne udstationeret i Tanzania, hvor hun også underviste på konservatoriet i Dar es Salaam. I 1977-87 underviste hun i blokfløjte og tværfløjte på storkøbenhavnske musikskoler.

1979-1991 arbejdede Lone Ricks på rejsebureauer og flyselskaber i København, bl.a. som salgsrepræsentant og chef for Danmark i Singapore Airlines og som salgsdirektør i Nonstop Rejser. I 1991 skabte hun kulturrejsebureauet Travel Art, hvor hun er direktør.

Fra chefstolen i Københavns indre by sender hun danske operaelskere ud i verden til fornemme steder som Glyndebourne i England og Salzburg-festivalen i Østrig. Sammen med gæsterne, har hun besøgt verdens førende operascener og koncertsale. Ofte er den folkekære operasanger Guido Paevatalu guide på turene til bl.a. Metropolitan-operaen i New York.

Hun er medlem af The Copenhagen Event Task Force, en projektgruppe under Kultur og Erhvervsministeriet. I 2004 stiftede hun Culture Kick, som sælger opera og balletpakker i København til turister fra udlandet. Samarbejdspartnere er Det Kgl. Teater, Arp-Hansen Hotel Group, SAS, Travel Art og Visit Denmark.

Som formand for kulturudvalget i Skovshoved Rotary Klub var hun medansvarlig for tour-produktionen ved Rotary Internationals Verdenskongres.

Desuden er hun er medlem af Skål International, foreningen for Rejsebranchens Ledere, hvor hun er præsident for International Council.

Den daglig træning af formidlings-musklerne omfatter også jobbet som personlig manager for bl.a. Ghita Nørby, Guido Paevatalu og Svenn Skipper.

Hun forhandler kontrakter og booker, men det menneskelige element er altid i højsædet.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.