75 pct. flere rejsende mellem København og USA

0

usa, new orleans ferieTURISME: De seneste fem år er antallet af rejsende mellem København og USA steget 75 pct., viser ny opgørelse fra Københavns Lufthavn, der peger på flere direkte ruter som forklaring på væksten.

Flere danskere rejser på ferie eller forretningsrejse til USA, og trafikken går også den anden vej: Flere amerikanere rejser til Danmark.

En ny opgørelse fra Københavns Lufthavn over antallet af rejsende mellem Københavns Lufthavn og USA viser, at der siden 2012 har været en vækst på næsten 75 procent i antallet af rejsende.

Hvor der i de første otte måneder af 2012 var lidt over 400.000, der rejste mellem Københavns Lufthavn og USA, er det steget til 700.000 i samme periode i år.

”Tallene viser, at danskerne rejser oftere til USA, men i høj grad også, at flere amerikanere rejser til Danmark,” siger Kasper Hyllested, pressechef i Københavns Lufthavn. Han forklarer fremgangen med, at der de senere år er åbnet en række nye, direkte ruter mellem København og amerikanske storbyer:

”Direkte ruter tiltrækker nye rejsende, og det gælder især turister, der vælger Danmark, fordi de kan flyve direkte,” siger Kasper Hyllested.

Tidligere i år åbnede SAS rute til Boston, og sidst i denne måned letter SAS med endnu en rute til USA, denne gang til Miami. Den flyves i første omgang fire gange om ugen direkte fra Oslo og tre gange fra København.

I dag er der direkte ruter fra København til: Boston, Chicago, Fort Lauderdale, Las Vegas, Los Angeles, New York (både JFK-lufthavnen og Newark), Orlando, San Francisco og Washington DC.

Norwegian har netop bebudet en ny rute til Oakland ved San Francisco næste sommer.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz