SAS inviterer 15.000 til fodbold

“Det er rart der kommer mange til fodbold, og vil gerne være med til at fylde lægterne op.”
Sådan siger Jens Langergaard, pressechef, SAS, som nu går ud og inviterer 15.000 personer til at overvære seks kampe i SAS Ligaen i april og maj.
De seks kampe der kan vælges imellem er: Brøndby-Esbjerg, FCK-Randers, FC Midtjylland-FC Nordsjælland, FC Midtjylland-Silkeborg, Viborg-FCK og Aab-Esbjerg.
Billetterne er gratis og tildeles efter først til mølle princippet. Eneste ulempe er, at kun en af kampenes spilledato ligger fast. De andre kampe har tre datoer at vælge imellem. Kampdagen vælges først et par uger inde kampen af hensyn til tv-transmission.
“SAS er sponsor på SAS-ligaen og vi vil gerne berige hinanden SAS-Ligaen og SAS. Derfor går vi ud med de gratis fodboldbilletter. Det er første gang vi prøver det. Afhængig af kundernes reaktion, kan jeg sagtens forestille mug, at vi vil gøre det igen senere,” siger Jens Langergaard til Stand By.
SAS har omkring 440.000 Euro-Bonuskunder i Danmark.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.