SAS-CEO: Strategi vigtigere end nogensinde

SAS-koncernchef Mats Jansson arbejder målrettet på at kunne fremlægge en ny femårig strategi for flyselskabet. Planen, der offentliggøres til maj, skal blandt andet komme med løsninger på, hvordan den skandinaviske flykoncern kan forbedre bundlinjen med tre mia. SEK, og samtidig vil den bære præg af koncernchefens mange møder og interviews med ansatte og chefer i koncernen. Således understreger Jansson, at han finder det afgørende, at så mange medarbejdere som muligt kan genkende deres holdninger i den kommende strategiplan.

Stand By bringer i april udgaven af den trykte avis en større artikel om den kommende Strategi 2011 plan fra Mats Janssons hånd.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.