Flemming Knudsen forlader Air Greenland


Den 61-årige Flemming Knudsen overtog i 2003 stillingen som chef for Air Greenland efter Finn Øelund.
På det tidspunkt var Air Greenland inde i en rivende udvikling, og med Flemming Knudsen i spidsen har det grønlandske luftfartsselskab i de senere år opnået særdeles gode resultater.
Royal Greenland står over for en række store udfordringer, og selskabets ejere og bestyrelse har ønsket at finde en kandidat som kombinerede international erfaring med erfaring i grønlandske forhold. Her passede Flemming Knudsen ind i profilen.
Flemming Knudsen vil over en periode afvikle sine opgaver i Air Greenland og det forventes, at jobskiftet vil finde sted 1. maj. Han vil fortsat kunne varetage opgaver til støtte for Air Greenlands lederteam.
Processen med at finde en afløser vil gå i gang, så snart selskabets bestyrelse på sit ordinære møde i denne uge har haft lejlighed til at vurdere situationen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.