Fortsat stor vækst i Billund Lufthavn

Den største fremgang findes på udenrigsrutetrafikken med en stigning på 32.000, svarende til 42 %.Chartertrafikken viser stor fremgang – med 14.000 passagerer, svarende til 19 %.

Indenrigstrafikken fylder ikke meget, men der er en fremgang på 2.000, svarende til 20 %.Billunds største udenrigsruter i oktober var:

Amsterdam, London, Frankfurt, Oslo og Paris.I forhold til oktober sidste år er der nye ruter til Dublin, Pisa og Madrid (alle Ryanair), Keflavik (Iceland Express) og Berlin (Cimber Air).I overgangen fra sommer- til vinterplan har Ryanair åbnet eller åbner den kommende tid ruter til:

Alicante (4 gange om ugen), Barcelona (4), Valencia (3), Milano (4) og London Stansted (7). Pisa-ruten indstilles over vinteren – men genoptages 16. april 2008.Sterling har åbnet rutetrafik til Oslo (6) og åbner senere til franske Chambéry (1).KLM har indsat større fly på 3 af 4 daglige afgange til Amsterdam, så der nu dagligt flyves med 3 x Boeing og 1 x Fokker – mod tidligere 1 x Boeing og 3 x Fokker.

Skrevet af