Kroniske problemer med Dash

Med hensyn til nødlandingerne i Aalborg og Vilnius siger Mats Jansson, at havarikommissionen hurtigt fandt frem til, at de var Bombardiers ansvar:
”Siden kom nødlandingen i København, hvorefter vi droppede flytypen. Det var en kommerciel beslutning og et hensyn til medarbejdere og kunder”, skriver business.dk.

Han sagde også, at beslutningen om at se bort fra Dash-flyene er ’drastisk og unik’.

”Havarikommissionens konklusion efter det tredje havari er ikke klar, og det kræver granskning. Jeg undrer mig over, at Bombardier agerer dommer efter et havari, der skal klarlægges af havarikommissionen”, sagde han på pressemødet i Stockhom i dag.

“For SAS begyndte det hele for syv år siden. Der har været næsten kroniske problemer, som nu er endt med havarier. Ansvaret for det tredje havari spiller ikke den store rolle. Bombardier må også være interesseret i at beskytte sit brand”, siger Mats Jansson ifølge business.dk.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.