Kilroy køber dansk rejsebureau

Reelt er det Team Benns, en del af Kilroy group travel, som har købt Danmarks ældste skirejsebureau – sjællandske Qvistgaard Rejser. Familieejede Qvistgaard producerede udelukkende skirejser til Østrig, ca. 5.000 om året. Efter opkøbet forsvinder varemærket Qvistgaard Rejser og bliver en del af Team Benns ligesom medarbejderne overføres til Kilroy-familien.

Salgsprisen vil Kilroys gruppedirektør, Allan Qvist, ikke oplyse.Salget af skirejser indenfor Team Benns har de seneste år haft 3-cifrede vækstrater og er med købet af Qvistgaard nu oppe på 25.000 solgte skirejser om året.Indenfor de sidste par år har Team Benns også købt skirejsebureauerne Ski-Experten og Peer Gynt Rejser.I en kommentar til det seneste køb, siger adm. direktør Allan Qvist fra Kilroy group travel til Take Off:

”Team Benns har med kreativitet, hårdt arbejde og aggressivitet opnået en unik position på kort tid. Positionen er kommet ved at bruge vores varemærker og kompetencer i virksomheden til at skabe værdi for såvel kunder som vores ejere.”Team Benns vil fortsætte sin ”aggressive vækststrategi” ved såvel at tiltrække nye kunder samt opkøb af andre rejsebureauer.Kilroy group travel har haft en vækst i indtjeningen på op mod 40 % om året de seneste år. Denne succes, siger Allan Qvist, er medvirkende for selskabets ”massive satsning” på et nyt forretningsområde, luksus markedet.Under navnet Beyond Senses, et nyt varemærke under Team Benns, er der lanceret såvel et wellness som et safari-koncept.

Allan Qvist siger: ”resultaterne af disse to nye områder, har været betydelig over det forventede. Det får os til at fremskyde planerne om yderligere koncepter samt introduktion af koncepterne i Norge, Sverige og Finland.”Ud fra de foreløbige resultater forventer Allan Qvist en omsætning på et ”stort to-cifret millionbeløb” alene i Danmark næste år – ligesom han ikke afviser, at der er opkøb undervejs på dette forretningsområde.Kilroy group travels største forretningsområde er stadig salg af rejser til undervisningsinstitutioner.

Sidste år havde Kilroy group travel samlet 123.000 gæster – en fremgang fra 108.000 i 2004.HB

Skrevet af