Topchef forlader SAS efter skuffende regnskab

Svenskeren Sören Belin, der har siddet i en nøgleposition som netværkskoordinator mellem de fire selskaber, som blev dannet i marts, forlader sin post efter det dårlige årsregnskab, SAS fremlagde i går. SAS fik for et lille år siden en ny selskabsstruktur, hvorfor den brancheerfarne svensker fik rollen som såkaldt netværkskoordinator mellem Jørgen Lindegaard og de fire nye flyselskaber: Tre nationale samt det særlige selskab til oversøiske flyvninger. Nu skal denne funktion omlægges, og ansvaret fordeles mellem koncernchef Jørgen Lindegaard og danskeren John Dueholm, der rykker op til stillingen som flyselskabschef. Ændringerne er sat til at træde i kraft den 15. februar, men Sören Belin bliver formodentlig i selskabet til april, for at der kan skabes en glidende overgang.
(Berlingske Tidende, 11/2)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.