Lej en ny Cadillac i Danmark

Der er vitterligt tale om luksus når man sætter sig ind i en ny Cadillac. Med automatgear, turbomotor og alt det udstyr der kan proppes ind i bilen, er det bare at nyde turen på de danske landeveje.

Der er langt fra 50´ernes Cadillac design med store halefinner og voluminøse motorer og til nutidens Cadillac, som har fået et mere afdæmpet men karakteristisk design, der skiller den ud fra mængden.

I følge marketingdirektør Kasper Gjedsted fra Sixt har man valgt at tage Cadillacs ind i flåden da mange danskere efterspørger større og mere specielle biler.

”Vi har rigtigt mange BMW, Audi og Mercedes, men kun få af vores andre biler vækker så meget opsigt som en ægte Cadillac”, forklarer han. Nu kan drømmen om en Cadillac opfyldes for 845 kr. for en dags leje inkl. forsikringer.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.