Sixt til kamp mod Holiday Autos

Sixt Holiday Cars er sidste skud på stammen af nye produkter fra Sixt Biludlejning. Sixt, som sidste år genåbnede på det danske marked, forventer at Sixt Holiday Cars bliver ”en væsentlig konkurrent til Holiday Autos.”Sixt Holiday Cars er en forudbetalt feriebil med alle udgifter for billeje i udlandet inkluderet. De danske rejseagenter kan reservere kundernes Sixt Holiday-feriebiler med support fra danske Sixt-medarbejdere eller på specielt microsite, som den enkelte rejsearrangør får adgang til.Sixt Holiday Cars er fastsatte priser, som betales inden afrejse, udover billejen er alle nødvendige forsikringer og lufthavnsafgifter med i prisen. Der er fri kilometer i den faste pris og størstedelen af bilerne i Sixt Holiday er de bilmodeller, Sixt er kendt for.Sixt Danmarks direktør, Henrik Isaksen, forklarer, at Sixt Holiday allerede benyttes af mange rejsearrangører i Europa.

”I forbindelse med vores etablering sidste år, blev vi spurgt af rejsebranchen om Sixt Holiday Cars, primært ud fra to forhold: Dels får rejsearrangørerne en rigtigt fornuftig forretning med dette produkt, og dels overføres den service og tryghed, Sixt tilbyder sine traditionelle billejekunder, til feriegæsterne. Derfor har vi arbejdet på at tilbyde en feriebil, som vores partneres kunder ville blive tilfredse med – og samtidig gjort det økonomisk attraktivt for vore partnere i rejsebranchen.”Sixt er blandt Europas ældste og største biludlejningsvirksomheder. Sixt biludlejning blev grundlagt i 1912. Sixt Holiday Cars benytter sine egne 1.300 biludlejningsstationer i over 75 lande samt lokale samarbejdspartnere verden over.

Sixt Danmark, der foreløbig har kontorer i Københavns Lufthavn og København, udlejer i Danmark person- og varebiler samt har billeasing og bilsalg.

Skrevet af