Icelandair tilbage hos SGS

SGS Danmarks direktør Bo Eklund siger, at Icelandair i sin valgte SGS fra af flere grunde bla. prisen.

SGS har skåret kraftigt i omkostningerne og kan derfor igen konkurrere på prisen, når fly, passagerer og bagage skal håndteres i lufthavnen. Tidligere var også SAS i fare for at forsvinde som kunde. Derfor måtte SGS præsentere en plan for, hvordan der kunne skæres 20 pct. af omkostningerne.

SGS har også fået to charterkunder i juli. Sidste år var omsætningen knap 1,3 mia. kr. Målet er et overskud på 40-60 mio. kr. for hver mia. i omsætning.

(Børsen 1.8.2006)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.