Tror ikke på bedre flymad

”Tror du vi i år vil se et kvalitetsløft af flymaden hos de fleste flyselskaber,” spurgte vi i sidste uges Quick Poll her på Take Off Weekly. Det havde 626 læsere en mening om – to ud af tre, 433, sagde Nej, resten var mere optimistiske.



Resultatet af Quick Poll’en overraskede ikke, Erik Hansen, adm. direktør. for flycateringkoncernen LSG SkyChef, der bl.a. i Københavns Lufthavn leverer mad til SAS. Han siger til Take Off Weekly:



”Ja, vi får ofte skudt i skoene, at sandwich er kedelige – sandwich er den store skydeskive, når flymad kritiseres. Netop derfor er vi sammen med SAS ved at udvikle nye og bedre madkoncepter, hvor vi prøver at finde noget mere interessant. Det kan være tapas, noget med mere lidt smag og farve. Vi erkender, at den varer, flypassageren skal købe, skal være mere indbydende.”



”Personligt synes jeg ikke, at alle sandwich er så kedelige, som nogen gerne vil gøre dem til. Her hos LSG SkyChefs leverer vi i hvert fald så friske sandwich som muligt. vi producerer dem selv her i huset og leverer en frisksmurt varer så tæt på flyets afgang som muligt,” siger Erik Hansen.

Skrevet af