SAS-konflikt spidser til

Samtidig sender SAS-ledelsen i løbet af dagen et brev til kabinepersonalet, hvori de bliver bedt om at aflevere uniformer, adgangskort og parkeringskort.

”Det er en præcisering over for hver enkelt, så de kan se, hvor alvorligt det er. Man kan ikke bare nedlægge arbejdet for sjov. Det er ikke en trussel, men vi er nødt til at præcisere, hvor alvorligt det er, at overtræde overenskomsten”, siger pressechef Jens Langergaard, der understreger, at der ikke er sat en tidsfrist for, hvornår kabinepersonalet skal aflevere adgangskort og uniformer.

I følge pressechefen vil selskabet stadig forsøge at få fly af sted til USA og Fjernøsten torsdag samt en håndfuld fly af sted til byer i Europa.

”Det er noget, vores planlæggere finder ud af, men også i eftermiddag vil der være rigtig mange aflysninger. Det gælder hovedparten af trafikken. Europa, Skandinavien og indenrigs”, siger pressechefen til Ritzau.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.