Rekordoverskud for Stena Line

Stena Line, der hører til i Göteborg, beretter, at selskabets resultater i 2006 bygger på fremgang eller status quo for både passagertal, antallet af køretøjer og antallet af gods-enheder side om side med rederiets fortsatte indsats med at reducere omkostninger.

CEO Gunnar Blomdahl siger, at selskabets overskud for fjerde år i træk dokumenterer, at rederiet har valgt den rette strategi.


Han understreger, at virksomhedens styrke ligger i den rette kombination af passager- og fragt elementerne. Det tages der højde for, når selskabet ombygger sine fartøjer eller køber nye. Her henviser Blomdahl til forlængelsen af færgerne Stena Britannica og Stena Hollandica, samt anskaffelsen af de to superfærger, som er budgetteret til SEK 4 milliarder.


Stenas flåde består af 35 færger, som besejler 18 ruter som Rotterdam-Harwich, Stranraer-Belfast, Fleetwood-Larne og Holyhead-Dublin, samt 10 ruter i Skandinavien.

Skrevet af

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.