CO2-neutral billeje hos Hertz

Hertz tilbyder fra 23. april sine kunder CO2-neutral billeje i Danmark, mod et mindre gebyr. For blot 5 øre pr. kilometer, kan kunderne køre helt uden indflydelse på den CO2 udledning, som bilen forårsager. For en billeje med typisk 700 kilometers kørsel, kan den CO2-neutrale udlejning gøres for blot 35 kroner.

Hertz har indgået et samarbejde med selskabet CarbonNeutral, som iværksætter projekter overalt i verden, der alle bidrager til en reduktion af CO2-udledningen. Det er også CarbonNeutral, der i samarbejde med Hertz, har udregnet den gennemsnitlige CO2-udledning pr. kilometer. Helt konkret går de 5 øre til et vindmølleprojekt i Kina, der uden denne støtte ikke ville kunne realiseres.

”Selv om vores biler har en gennemsnitsalder på under et år, og i forvejen afspejler den nyeste teknologi, vil vi gerne gøre vore udlejninger endnu mindre miljøbelastende”, siger Claus Bødker, salgs- og marketingdirektør hos Hertz i Danmark. ”Vi håber, at rigtig mange vil bidrage til at mindske CO2-udledningen”.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.