Opmærksomhed om lukning af værksted i Stavanger

Sidstnævnte i skikkelse af seks mænd i kedeldragt, der var rejst hele vejen fra Stavanger og repræsenterede 260 medarbejdere, som netop var blevet informeret om, at deres arbejdsplads Sola i Stavanger skal nedlægges.

De var vrede og kunne ikke forstå, at de kun kort tid efter SAS’ overtagelse skulle lukkes. Men ifølge Lindegaard skyldes det overkapacitet på reparationsområdet.

Sola-medarbejderne var onsdag mødt op på SAS-hotellet med en hale af pressefolk efter sig, hvilket havde medført så stor tumult, at hotellets vagter fik pressefolkene smidt ud. På gårdsdagens pressemøde beklagede Lindegaard dette, men beslutningen om at lukke Sola i Stavanger var stadig definitiv.

(Berlingske Tidende 16. 6. 2006)

Skrevet af

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.