Ledelsesstil baggrund for SGS-fyring


Det var adskillige faggrupper, der havde presset på for at få fjernet den ellers succesrige direktør for handlingselskabet SGS Ground Services i Danmark. Direktør Bor Eklund havde ellers præsteret flotte resultater for den SAS-ejede handlingvirksomhed, og det blev derfor set som en overraskelse, da han pludselig forlod virksomheden i sidste uge.

Ifølge dagbladet Børsen var det SGS’ øverste ledelse, der måtte trække i nødbremsen, angiveligt på grund af Bo eklunds ledelsesstil, som skabte for mange konflikter. Fagbladet 3f henviser således til et brev fra tillidsfolk i såvel Ledernes Hovedorganisation som 3F, HK og Luftfartsfunktionærernes forbund, LFF.

I brevet skriver tillidsfolkene blandt andet, at de vil gøre opmærksomme på den uholdbare situation i SGS: ”Det fysiske og psykiske arbejdsmiljø er uholdbart, aftaler og overenskomster overholdes ikke, og der mangler folk, hvilket genererer stress, overarbejde og nedslidning. Det kræver handling, før situationen kommer ud af kontrol” hedder det i brevet fra tillidsfolkene.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.