Nyt hotel i Hagenbecks Tierpark i Hamborg


Tierpark Hagenbeck bliver et af de få Zoologiske haver i verden, som nu får sit eget hotel. Hagenbeck har truffet beslutning, og er ved at planlægge et 4-stjernet hotel over fem etager med 150 værelser, som skal stå færdigt i 2007. Hotellet bliver bygget i asiatisk stil, som mange af de andre bygninger og anlæg i parken. Hotellet bygges på Hagenbeckstraße, som ligger lige ved siden af parken. Eks- og interieuer bliver domineret af træ, varme toner og skal skabe en eksotisk stemning.
Byggeriet er endnu ikke startet.

Hagenbecks Tierpark i Hamborg har haft stor succes i sommermånederne med at arrangere ”Sommernætter” Det sker med ”Jungle-nætter” som sætter fokus på afrikansk og sydamerikansk kultur og dyreliv.
”Asiatiske nætter sætter fokus på dyr og kultur fra Asien, og ”Romantiske nætter” kører med lys, musik, mad og kærlighedsdrinks.
Et andet særkende ved Hagenbecks Tierpark er, at det er tilladt at fodre dyrerne. Enten kan man købe fodreposer, eller selv bringe en sæk gulerødder til de mest grådige dyr, bl.a. elefanterne. Her er også ”fodretrapper”, så man kan gå op og komme i øjenhøjde med giraffen, inden man fodrer dem.
Det nye hotel er lavet både for at give familier mulighed for at nyde ”Sommernætterne”, og for at tiltrække det publikum, som skal have et ophold undervejs på turen fra Danmark til Sydeuropa,

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.