Går glip af kinesisk turistboom

De skrappe danske visumregler afholder mange kinesere fra at tage til Danmark, og dermed går landet glip af trecifrede millionbeløb i tabte indtægter. Ikke alene i ordrer til erhvervslivet, men også fra  en af de mest interessante grupper af nye turister.
VisitDenmark venter omkring 50.000 kinesiske hotelovernatninger i Danmark i år. Det svarer til omkring 100 millioner kroner årligt, men dette kunne være det dobbelte, hvis det ikke var for visumreglerne. De stramme regler går ud over både turistindtægter og ordrer til erhvervslivet, lyder det fra VisitDenmark’s økonomidirektør, Flemming Bruhn.
(Børsen 07.12.2005)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.