Vagn Sørensen ny bestyrelsesformand i Scandic

Tidligere direktør i Austrian Airlines, Vagn Sørensen bliver ny bestyrelsesformand i Scandic hotels. Sørensen, er i forvejen formand i bl.a. modevirksomheden BTX Group som også ejes af EQT, og er desuden med i bestyrelsen for engelske SSP, som driver ca. 2.200 restauranter i lufthavne, på banegårde mv.

“Jeg arbejder gerne med EQT, fordi jeg arbejder godt sammen med dem. Og så er det en branche, der passer mig godt i forhold til min baggrund indenfor service. Det er en spændende virksomhed med et godt udviklingspotentiale,” siger Vagn Sørensen til Business.dk. Han tilføjer, at han har deltaget i hele processen omkring EQT’s opkøb af hotelkæden.

Udover at sidde i en række andre EQT bestyrelser er Vagn Sørensen formand for forsikringsselskaberne Codan og Trygg-Hansa, han er næstformand for TDC og DFDS. Desuden er han menigt medlem af bestyrelsen i Air Canada, det norske familieejede investeringsselskab Braganza, business-skolen Simi og hos den østrigske IT-virksomhed Austrocontrol.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.