Cab Inn-hoteller i Aalborg og Herning

Cab Inn har netop åbnet Københavns femte største hotel, målt i antal værelser. Med de 353 små værelser, alle har eget bad, tv osv., på det 3-stjernede Cab Inn City – mellem Politigården og Tivoli – overgås hotellet kun af Radisson SAS Scandinavia, Scandic Copenhagen (ved søerne), Hilton Copenhagen Airport og Marriott.

“De næste planer er at åbne i Herning og Aalborg om to år”, siger ejer og direktør for Cab Inn, Niels Fennet, til Take Off. Han har brugt 140 millioner kroner på det nye Cab Inn City, som har tre værelseskategorier, Standard, Commodore og Captains Class – selve konceptet med små, effektive hotelværelser har Niels Fennet, der både er finmekaniker og ingeniør, lånt fra DFDS’ Oslo-rute. Priserne er lave, fra 510 kroner for et standardværelse til 710 kroner for Captains Class.

Cab Inn har nu tre hoteller i København plus to i Esbjerg og Århus med sammenlagt lige under 1.000 værelser. Men Niels Fennet vil ikke afskrive flere Cab Inn-hoteller i København, en mulighed kunne være mellem det store indkøbscenter Fields og Bella Center.

Skrevet af